Reclameverspreiding: huis aan huis verspreiding

Meer bereiken met huis aan huis verspreiding

Waar het internet tegenwoordig een vluchtig medium is voor het verspreiden van informatie, krijgen folders nog vaak de aandacht van de lezer. Het proces van de post uit de brievenbus halen, het papier door de vingers laten gaan en zitten voor de post - zorgen voor een hele ervaring. Bovendien krijgt post vaak een plekje in huis, waar het nogmaals gelezen kan worden. Het is daarom aan te raden om huis aan huis verspreiding te gebruiken bij het verkopen van producten, organiseren van evenementen of om anderszins mensen te informeren. Hieronder leest u meer over het bereiken van consumenten bij de verkoop van uw producten.  

Folders verspreiden voor herkenning

Uw logo is het gezicht van een bedrijf. Door een logo op folder te laten drukken, vergroot dat de kansen dat het bedrijf herkend wordt aanzienlijk. Die herkenbaarheid zorgt voor een 'veilig' gevoel bij de consument op het moment dat deze voor de keuze staat een bepaald product te kopen.  

Folders verspreiden die opvallen

Het ontwerpen van een opvallende folder vereist tijd en aandacht. Het is van belang om de doelgroep te bestuderen om erachter te komen wat hen trekt. Dit kunnen bepaalde woorden, symbolen, kleuren of objecten zijn. Maar ook kan een algehele stijl de aandacht van bepaalde lezers trekken. Op het moment dat de aandacht van de lezer is getrokken, zal deze meer openstaan voor het kopen van producten. Dit betekent niet per se folders verspreiden met grote letters en felle kleuren, soms kan een sobere of subtiele stijl juist iets zijn wat de consument aanspreekt.  

Regelmatig folders verspreiden

Hoe meer u iets ziet, hoe beter het 'blijft hangen'. Denkt u maar eens aan liedjes van uw favoriete serie of logo's van bekende merken. Bovendien worden consumenten door regelmatig 'zichtbaar' te zijn op de hoogte gehouden van nieuwe producten, korting en veranderingen binnen het bedrijf. Dit zorgt voor vertrouwen en hierdoor weet de consument dat het bedrijf loopt. Ook hierbij is afstemmen op de doelgroep belangrijk. Sommige consumenten waarderen een wekelijkse update, terwijl andere consumenten daar niet op zitten te wachten.  

Folders verspreiden met extra korting

Het verspreiden van bonnen voor korting of gratis producten bij uw folders trekt al snel de aandacht. De consument krijgt zo eerder de neiging om een bepaald product te kopen en bij tevredenheid terug te keren naar het bedrijf. Folders verspreiden met korting in de vorm van een spaarkaart kan ervoor zorgen dat consumenten nog sneller terugkeren naar het bedrijf.   

Uw folders verspreiden?

Laat uw folders verspreiden door een bedrijf dat gespecialiseerd is in huis aan huis verspreiding om zo een groot gebied te bereiken.

Delen